czyli zapiski z naszych doświadczeń kulinarnych
Blog > Komentarze do wpisu

024. Surówka z białej rzepy

SKŁADNIKI:1 biała rzodkiew-sopel, śmietana 12%, 1-2 łyżeczki, cukru, sól 

SPOSÓB WYKONANIA:Rzodkiew obrać, zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Dodać kilka łyżek śmietany, wymieszać. Doprawić do smaku cukrem i solą.

Surówka z białej rzepy
środa, 07 listopada 2007, grumko

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:
Komentarze
2007/11/07 11:24:36
Yay, smaczne ;)


grumkolandia.pl





Z Widelcem po Afryce i Australii

Z Widelcem po Azji

Z widelcem przez kuchnię obu Ameryk

Z widelcem po Europie

Spis treści od A do Z

Gwiazdkowo

Upiecz Smakowity Chleb!

Gotujemy po polsku! - edycja IV - podsumowanie

Dzień Czosnku - podsumowanie

Gotujemy po polsku! - edycja III - podsumowanie

Dzień Czosnku 2010 - podsumowanie

Gotujemy po polsku! - edycja II - podsumowanie

19 kwietnia 2009r. - Dzień Czosnku - podsumowanie

Gotujemy po Polsku!! - podsumowanie

Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Top Blogi